Palplast dispune de unicul Laborator de încercari acreditat din Republica Moldova.

 Este dotat cu cel mai performant utilaj din domeniu și corespunde cerințelor și standardelor internaționale, oferind o gamă largă de posibilități.

Determinăm rata de curgere a masei topite (MFR) a materialelor plastice pentru a evalua proprietățile lor de prelucrare și calitatea produselor finale.

Prețul: 373 lei

Măsurăm densitatea materialelor pentru a asigura consistența și conformitatea produselor cu specificațiile tehnice.

Prețul: 333 lei

Evaluăm vizual produsele pentru a verifica uniformitatea culorii și finisajul suprafeței, asigurând standarde estetice ridicate.

Prețul: 280 lei

Efectuăm din nou măsurarea ratei de curgere a masei topite (MFR) pentru a verifica repetabilitatea și acuratețea rezultatelor.

Prețul: 415 lei

Repetăm măsurarea densității pentru a confirma stabilitatea și consistența materialelor utilizate.

Prețul: 405 lei

Evaluăm vizual produsele pentru a asigura conformitatea continuă cu standardele estetice și de calitate.

Prețul: 802 lei

Testăm rezistența hidraulică a produselor timp de 166 de ore la 80°C pentru a verifica durabilitatea și fiabilitatea la temperaturi ridicate.

Prețul: 3593 lei

Efectuăm un test extins de rezistență hidraulică pe o durată de 1001 ore la 80°C pentru a evalua performanța pe termen lung a produselor.

Prețul: 20238 lei

Testăm rezistența hidraulică timp de 101 ore la 20°C pentru a verifica comportamentul produselor la temperaturi normale de operare.

Prețul: 1062 lei

Măsurăm rezistența hidraulică într-un test rapid de 1 oră la 20°C pentru a detecta eventualele defecte imediate.

Prețul: 953 lei

Evaluăm rezistența hidraulică la 95°C timp de 22 de ore pentru a asigura performanța produselor în condiții de temperatură ridicată pe termen scurt.

Prețul: 1576 lei

Testăm rezistența hidraulică pe o durată de 166 de ore la 95°C pentru a verifica durabilitatea în condiții de stres termic.

Prețul: 3822 lei

Efectuăm un test extins de rezistență hidraulică la 95°C pentru 1001 ore, asigurând performanța pe termen lung la temperaturi ridicate.

Prețul: 23946 lei

Testăm rezistența hidraulică pentru o durată de peste 6 minute la 23°C, verificând rapiditatea și integritatea produselor la temperatura ambientală.

Prețul: 718 lei

Evaluăm rezistența hidraulică timp de peste 5 minute la 50°C pentru a confirma performanța imediată la temperaturi moderate.

Prețul: 930 lei