ShoeBox a adus zâmbete celor mai triști

101 familii s-au bucurat de cadouri, în preajma sărbătorilor de iarnă, grație proiectului ShoeBox, realizat de Fundația ”Familia Sturza” în parteneriat cu organizația CCF Moldova (Copii Casă Familie).
Oricine a dorit să aducă zâmbete familiilor mai puțin fericite a putut să adune cadouri în cutie de pantofi, și să o aducă la sediul Fundației ”Familia Sturza”, pe parcusul lunii decembrie. Cutiile au inclus anumite produse alimentare, rechizite școlare, dulciuri, accesorii utile, conform unor condiții stabilite de organizatori.
Un aport deosebit la organizare, colectare și distribuirea caourilor în campania ShoeBox a avut colectivul companiei Palplast SRL. Astfel, la finele campaniei 101 cadouri au fost distribuite în familii nevoiașe din raioanel Edineț, Briceni, Ocnița, Glodeni, Cantemir, Dondușeni și mun. Chișinău la spitalul Centrul Mamei și a Copilului la secția de Neurochirurgie Pediatrica.
”Am fost plăcut surprinși de receptivitatea perosanelor care au donat celor mai triști ca noi, contribuind ca sărbătorile de iarnă să fie mai frumoase”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *